tel. +421 902 912 200

Letecké video

NAŠE SLUŽBY

Zaoberáme sa tvorbou reklamných videí a fotografií. Vaše profesionálne snímky zaznamenáváme z výšky pomocou bezpilotného drona. Sme otvorený novým nápadom a riadíme se pravidlom “Mať zdravú neúctu z nemožného”. Našou špecializaciou sú virálné videa. Radi Vám odpovieme Vaše dotazy, poprípade pripravíme ponuku na mieru. Stačí, keď nám na seba zanecháte kontakt. Tešíme sa na spoluprácu s Vami.

 

 

Služby - Letecké Videa

LETECKÉ VIDEA

 

Letecké videá najdú svoje uplatnenie v reklamách, hudobných klipoch, svadobných videach archívoch a podobne. Unikátné zábery z veľkej výšky a nezvykléj perspektívy zaujmu na prvý pohlad.

 

 

Služby - Letecké Fotografie

LETECKÁ FOTOGRAFIA

Ponúkame letecké snímky z výšky niekoľko desiatok metrov až do niekoľko málo stoviek metrov. Vhodné predovšetkým pre fotenie stavieb, vetších pozemkov, mapovania čí archivaciu. Jedinečný pohlad z vtáčej perspektívy Vám zaručí veľký záujem  vďaka rýchlému šíreniu fotografií po internetu.

 

 

 

Služby - Letecké Panorama

LETECKÁ PANORAMA

Sme schopný ponúknuť tiež panoramatické fotografie z miest, kam sa len tak nedostanete. Panoramatické fotografie ponúkaju jedinečný pohľad na celé okolie v jednom snímku.

 

 

Služby - Virální Videa

VIRÁLNÉ VIDEA

Našou špecialitou je natáčanie virálných videí, které majú za úlohu dostať sa do podvedomia širokej škály ludí zábavnou formou. Videa natáčame na nezvyčajných miestach vo všetkých kútoch republiky, ako v exteriéri, tak i v interiéri.